Wat is een Auraspray?

Gepubliceerd op 21 mei 2021 om 16:28

Wat is een Auraspray?

Een Auraspray is een mengsel van zuiver water, kruidentincturen en essentiële oliën die zijn samengesteld met een specifieke intentie om een (tijdelijke) verandering teweeg te brengen in de frequentie van je aura.

Een auraspray is een krachtig rescue middel. Het verandert onmiddellijk de frequentie van je aura waardoor je op dat moment in balans komt of in de stemming waarin je wil zijn of opgewassen bent tegen de situatie waarin je je bevindt.

Elke Auraspray heeft zijn eigen unieke frequentie net als jij een unieke frequentie hebt en alle mensen, dingen en omstandigheden om ons heen.

Soms zit je (tijdelijk) op de verkeerde frequentie. Je voelt je onzeker, niet geaard, angstig, verdrietig, boos of je voelt je niet opgewassen tegen een situatie. Of je omstandigheden vragen net dat beetje extra van je. Je hebt inspiratie nodig, extra bescherming, slaap, extra zelfvertrouwen, focus of dat wat de situatie van je vraagt.

Dan kan je met een Auraspray direct je frequentie veranderen of dat van de ruimte waar je je bevindt. De spray is een middel bij uitstek om een tijdelijke situatie te veranderen.

De natuur bevat wonderbaarlijke krachten en streeft altijd naar balans.

Wanneer jouw leven uit balans is, is de natuur dan ook een ideaal middel om deze te herstellen. Elke boom, struik of kruid heeft zijn eigen frequentie waarmee ze jou kunnen helpen. Waar Lavendel rust geeft, geeft Rozemarijn helderheid en Eik standvastigheid.

Aurasprays met geurfrequenties helpen om blokkades en ongewenste energieën op te ruimen, geven ondersteuning bij hooggevoeligheid van kinderen en volwassenen en kunnen helpen om beter bij jezelf te blijven.

Gebruik

 • Bij onveilig of onrustig voelen
 • Bij angst
 • Bij energie die stagneert en niet wordt afgevoerd wat kan leiden tot hoofdpijn
 • Bij gebrek aan concentratie en leerproblemen
 • Bij lichamelijke klachten die te maken hebben met het eerste chakra (constipatie,eetstoornissen, nierstenen, pijnlijke vermoeide benen of pijn in de onderrug...)
 • Bij slecht inslapen, onrustig en licht slapen, nare dromen
 • Wanneer je te veel met je hoofd leeft en niet met je gevoel
 • Wanneer je je aan het einde van de dag uitgeput en leeggezogen voelt
 • Wanneer je hebt last van koude voeten, benen en heupen
 • Wanneer je het niet prettig vind om veel mensen om je heen te hebben
 • Wanneer je je vaak overprikkelt voelt
 • Wanneer je kinderen dezelfde klachten hebben maar op hun eigen manier

De Auraspray is gemakkelijk in gebruik en een snelle manier om je te omgeven met de energie van de geurfrequentie van jouw keuze.

Spuit 2 tot 3 maal per dag de auraspray over je heen. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spuit dan 1-2 pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld.

Let op dat je de spray niet in de richting van de ogen spuit en de spraynevel niet inademt.

Goed om te weten

Sommige Aurasprays zijn ook verkrijgbaar in een roll-on systeem of olie. Er zijn verschillende toepassingen mogelijk.

Stuur gerust een berichtje indien je meer uitleg wil over de aurasprays.

Bekijk het aanbod in de webshop

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb